yeni bir başlangıç için...

Yeni Koza İnşaat bugüne kadar, anahtar teslimi inşaat projeleri sunmuş, bu projelerin hepsini zamanında ve kusursuz olarak müşterilerine teslim etmiştir. Her türlü ev daire ve apartman inşaatında, yazlık ve kışlık konut binalarının yapımında, teknolojik imkanları ve ekipmanları maksimum kullanarak, en sağlam ve hesaplı yapıları yapmış, sahip olduğu teknik kadrosu ile yönetim ve imalat kalitesini ön planda tutmayı başarmıştır.

Gerçekleştirdiği tüm projelerde yönetim ve mühendislik anlayışında öncü olma özelliğini sürekli olarak devam ettiren Yeni Koza İnşaat, anahtar teslim inşaat çalışmalarında planlanan zamanda ve üst kalitede teslim ilkesi ile çalışarak müşterilerinin güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Mevcut makine parkı, mühendis ve mimar kadrosu ile, mimari tasarımla başlayan anahtar teslim inşaat yapımı çalışmalarını mühendislik, dekorasyonla ve planlama birleştirerek en iyi sonucu elde etmektedir.

İnşaat sektöründe temel esas olan 3E (Emniyet, Estetik ve Ekonomi) döngüsünü sağlamak, gelişmekte olan teknolojiyi sektöre yansıtmak ve minimum maliyet, minimum kar marjı ile maksimum kalite ve müşteri memnuniyetini sağlamak, sektörde müteahhitlik mühendislik hizmetini tam anlamıyla vermektir. Sürekli kalkınma prensiplerini uygulayarak başarı ve tecrübelerini geliştirerek, sektörün önde gelen firmaları arasında yerini almayı hedeşemektedir.